Ha egyedi alkalmazásra lenne szüksége

 

Amennyiben speciális, Cégére szabott egyedi megoldásokat nyújtó programra van szüksége, segítünk annak teljes körű kialakításában. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk, és sikeres munkákat mutathatunk fel folyamatvezérlésen alapuló nyilvántartási rendszerek fejlesztésében. Ezzel a tudásunkkal szolgálhatjuk akár az Ön Cége fejlődését, megújulását is!

Az igények megfogalmazását követően szakmai segítséggel és tanácsadói munkával támogatjuk a közös munkát. Korábbi tapasztalatok bebizonyították, hogy az ügyviteli folyamatok rendszeren belüli kialakításánál hasznos javaslatokkal tudunk szolgálni, annak érdekében, hogy a működést és a kialakítandó rendszer felhasználását leghatékonyabban támogató megoldások, folyamatok kerüljenek kialakításra; hogy a fejlesztett szoftver valódi segítséget jelentsen.
Felhasználóink folyamatos visszajelzéseket adnak részükre termékeink megítélésével kapcsolatosan, mely visszajelzések mindig pozitívak.


Rövid ismertető cégünk által készített egyedi fejlesztésű rendszerekről:

Építőipari Kivitelezői Nyilvántartás

Törvényi előírás szabályozza, hogy minden építőipari kivitelezői tevékenységet folytató vállalkozás köteles regisztrálni Magyar Kereskedelmi és Iparkamaránál.
Ennek az építésügyi regisztrációnak az informatikai hátterét biztosítja ez a nyilvántartó és folyamatvezérlő rendszer, melyet a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara számára készített a Netaid Kft. a Belügyminisztérium megbízásából 2010-ben.


Elektronikus Alvállalkozói Nyilvántartás

Jelenleg az építésügyben egy kötelezően elektronikus formában előírt elektronikus nyilvántartás létezik – az alvállalkozói nyilvántartás az építtetői fedezetkezelés hatálya alá eső építőipari kivitelezési tevékenységek esetében. Ezt a szoftvert a Belügyminisztérium megbízásából 2009-2010-ben a NetAid Kft. fejlesztette ki.

 

tmp2.jpg

Amennyiben cégére szabott egyedi megoldásra van szüksége az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

Tel: 06-27-642-686

E-mail: info [kukac] netaid [pont] hu