Mit nyújthatunk Önnek?
Elhivatottságunkkal, szakmai tudásunkkal támogatjuk vállalkozásának korszerűbb és hatékonyabb működését
 
      Kövessen minket:                   

CÉGÜNKRŐL


Küldetésünk:

Olyan informatikai rendszerek készítése, melyek nem többlet munkát eredményeznek a használatuk során, hanem növelik a programot felhasználó vállalkozások hatékonyságát.
Célunk olyan szoftverek készítése, melyek hosszútávon nemcsak megtérítik a beszerzés költségeit, hanem hatékonyságukkal csökkentik a költséget és/vagy közvetve növelik a bevételt. Rendszereink - bár adatokat kezelnek - nem csupán nyilvántartó rendszerek, mivel többek ennél. Ez a több pedig nem más mint a folyamatok automatikus kezelése és egyes lépések, feladatok rendszer általi elvégzése, kihagyva a kézi beavatkozás szükségességét.

Szeretnénk megváltoztatni azt a gondolkodásmódot, hogy egy szoftver vásárlás csak multinacionális és nagyvállalkozások számára elérhető. Célunk, hogy szoftverrel való támogatás bármely, a magyar viszonylatban jellemzően működő kis- és közepes, akár még induló vállalkozás számára is elérhető legyen mind költségek, mind funkciók tekintetésben.
Be kívánjuk bizonyítani, hogy kis létszámú cégeknek, akár 1-2 fős vállalkozásoknak is ajánlatos és egyben kifizetődő szoftver használata. Az ilyen kis létszámú cégek is egy teljes webirodával támogathatják működésük hatékonyságát, mely megkönnyíti a mindennapi adminisztrációt, az adatok nyilvántartását, a partnerekkel való kapcsolattartást, és ezenfelül akár a munkafolyamatok vezérlését is.


Munkáink:

Termékpalettánkon talál un. „dobozos” termékeket és egyedi fejlesztésű szoftvereket is, ezen belül pedig mind a hagyományos irodai alkalmazásokat, mind speciális szakmai programokat is kínálunk.
Cégünk az ún. web alapú szoftverek mellett desktop alkalmazásokat is készít jellemzően Microsoft Windows platformra.

Windows alapokon többek között olyan jelentős szakmai, adminisztrációs alkalmazásaink készültek el, mint az elektronikus építési napló, vagy a földmérők által közkedvelt mérési jegyzőkönyv készítő program. Mindkét alkalmazás esetében a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk úgymint Office szalag megjelenítés, 32 és 64 bites program verziók, web integráció és XML adat interfészek, vegyes adatbázisok egységes használata, stb.


Kollégáink:

Kollégáink képzett programozók, programozó matematikusi, programtervezői végzettséggel, több éves szakmai háttérrel. Vezető fejlesztőnkkel, illetve programozóink egy részével már a kétezres év elejétől részt vettünk Internet szolgáltatói adminisztrációs és IT technológia vezérlő szoftver fejlesztésében, de a hagyományos számlázó programok és dokumentumkezelők fejlesztése sem maradhatott ki munkáink sorából.